RADA: Jak upéct maso, aby bylo měkké a mělo křupavou kůžičku?
Jednoduché i dobré, i když pro mě nic světoborného. Ale možná to bylo těmi povidly, měla jsem jiná než obvykle a rozdíl byl znát hlavně v buchtách. Dělala jsem s pečenými brambory.
Moc dobré , rychlé ,jednoduché!Jako přilohu jsem udělala brambory , ale myslím ,že jde cokoliv,přiště bude s knedlíkem , jsem knedlíková.Samozřejmě jsem dala 1!
Bylo to tak dobré, že to budu dělat znova, přijede rodina z Brna. A tenktrát k tomu udělám brambovrové KROKETY!
Sylvo,jako přílohu používám rýži, bramborovou kaši, pečené brambory nebo i hranolky, zkrátka hodí se k tomu skoro všechno, pouze ten knedlík jsem ještě nevyzkoušela. Ale zkusím.
Jano, chci se zeptat, jakou jste použila přílohu?
Takový recept jsem už dávno hledala. Dnes jsem to dělala, přidala trochu citronové kůry, udělala víc omáčky a jedli jsme to - věřte či nevěřte - s houskovým knedlíkem. Dávám "1".
Souhlasim s autorkou -je to nezvykle ale dobre:-)))