No, ta poleva se mi behem peceni nejak vytratila, takze jakoby tam nebyla ;-) ale jinak je to moc dobry :-)
Bublanina nám moc chutnala, byla vlahá a ne suchá. Využila jsem na ni mražené švestky a vůbec to nevadilo, že nebyly čerstvé.
Tato bublanina nema chybu, je vynikajici, vlacna, delala jsem 2x a pokazde se po ni zaprasilo. Doporucuji !!
Eliška, až teraz som si prečítala Váš komentár, mrzí ma, že sa Vám nepodarila, ale tá doba pečenia dosť závisí od rúry. To musíte prispôsobiť svojim zvklostiam, ako Vám rúra pečie.
No docela by mě zajímalo, jestli to někdo z komentátorů pekl. Po dvaceti minutách pečení byla krásně syrovoučká! Chtěla jsem vyzkoušet nový recept a akorát mi to pokazilo náladu. Tak jen doufám, že to ještě nějak spravím... :-(
výborná a vláčná bublaninka - dělala jsem jí s třešničkama a ještě nikdy se mi takhle nadýchaná nepovedla - díky za recept, myslím, že jsem ji nepekla naposledy
Opravdu skvělá vláčná buchta. Moc nám chutnala. Měla jsem kyselé švestky ale cukr to vyvážil. Moc chválím :-)
Děkuji za radu, zkusím to příště...:-)
Dáša, cukor si možno pravdaže upraviť podľa chuti a v tomto prípade závisí asi aj od druhu a šťavnatosti sliviek, asi ste mala sladučké a šťavnaté :-) Ja väčšinou poukladám polovičky tesne vedľa seba a je to akurát.
Buchta byla dobrá , jen si myslím, že stačí míň cukru. Taky asi omezené množství švestek, protože já jsem jich asi dala více než bylo třeba, tak jsem jí měla hooodně mokrou...
Velmi dobrá buchta k odpolední kávě nebo ke snídani.
Výborný, do týdne jsem upekla 2 plehy. Místo švestek jsem dala třešne a jahody sezoní ovoce a nemá chybu. Moc chutnal a dávám 1