• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
Napište svůj komentář k receptu

Švei-ču-žou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 70
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Švei-ču-žou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      ks pórek nebo 0.25 hlávky zelí
    • 0,50
      šálek vývar silný
    • 2
      lžíce bílý vermut
    • feferonka kousek

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.
2
1/4 hrnku solamylu smícháme v misce se 2 lžícemi vody, vejcem a maso do směsi naložíme na 10-15 minut.
3
Plátky masa pak osmažíme ve woku nebo hlubší pánvi na několikrát tak, aby na dně vždy ležela jen jedna vrstva masa, jinak se nepropeče rychle.
4
Opečené maso odkládáme do misky. Na výpeku opečeme zelí nebo pórek nakrájené rovněž na malé čtverečky a když začne měknout zalijeme vývarem, který přivedeme do varu.
5
Přidáme všechno maso, vermut a soju a případně exotické koření, které máme máme rádi (zázvor, koření pěti vůní, citronovou trávu, sečuánský pepř).
6
Krátce povaříme a servírujeme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Šuei-ču-žou II.

Šuei-ču-žou II.

Vepřové plátky švej-ču-žou

Vepřové plátky švej-ču-žou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniel Macík | 15. 5. 2014 11:10

    Dá se také konzumovat s čerstvým hovnem uvařeným na měkko. Výborné! <3

  • olča | 30. 12. 2012 16:39

    já ho dělám jinak a je to vynikající.Na plátky nakrájím kýtu,plátky potřu plnotučnou hořčicí,poskládám do mísy.Udělám si marinádu ,2vejce,lžičku sladký papriky,lžičku pálivé papriky,lžičku soli,lžičku cukru,lžičku worcestru,lžičku kari,směs smíchám a naleju na plátky.Nechám 24hodin v teple uležet.Druhý den všechno promíchám a smažím na pánvi v rozpáleném oleji.Zkuste to,je to vynikající. :-)

  • gisi | 31. 1. 2007 01:22

    zajímavé určitě vyzkouším, toto jídlo dělají u nís v asijském bistru.mňam

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Caprese

Caprese

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví se semínky

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

38
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
34
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
31
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
30
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
23
Zeleninový salát s medvědím česnekem a vejci
Zeleninový salát s…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Šunkovo-sýrové karbanátky
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
Švédský koláč
Švédský koláč
Švejkův salát domácí
Švejkův salát domácí
Švestička v křupavé slanině
Švestička v křupavé slanině
Švestková bublanina se smetanovou polevou
Švestková bublanina se smetanovou…
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact