• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
Napište svůj komentář k receptu

Švei-ču-žou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 106
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Švei-ču-žou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      ks pórek nebo 0.25 hlávky zelí
    • 0,50
      šálek vývar silný
    • 2
      lžíce bílý vermut
    • feferonka kousek

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.
2
1/4 hrnku solamylu smícháme v misce se 2 lžícemi vody, vejcem a maso do směsi naložíme na 10-15 minut.
3
Plátky masa pak osmažíme ve woku nebo hlubší pánvi na několikrát tak, aby na dně vždy ležela jen jedna vrstva masa, jinak se nepropeče rychle.
4
Opečené maso odkládáme do misky. Na výpeku opečeme zelí nebo pórek nakrájené rovněž na malé čtverečky a když začne měknout zalijeme vývarem, který přivedeme do varu.
5
Přidáme všechno maso, vermut a soju a případně exotické koření, které máme máme rádi (zázvor, koření pěti vůní, citronovou trávu, sečuánský pepř).
6
Krátce povaříme a servírujeme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Šuei-ču-žou II.

Šuei-ču-žou II.

Vepřové plátky švej-ču-žou

Vepřové plátky švej-ču-žou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniel Macík | 15. 5. 2014 11:10

    Dá se také konzumovat s čerstvým hovnem uvařeným na měkko. Výborné! <3

  • olča | 30. 12. 2012 16:39

    já ho dělám jinak a je to vynikající.Na plátky nakrájím kýtu,plátky potřu plnotučnou hořčicí,poskládám do mísy.Udělám si marinádu ,2vejce,lžičku sladký papriky,lžičku pálivé papriky,lžičku soli,lžičku cukru,lžičku worcestru,lžičku kari,směs smíchám a naleju na plátky.Nechám 24hodin v teple uležet.Druhý den všechno promíchám a smažím na pánvi v rozpáleném oleji.Zkuste to,je to vynikající. :-)

  • gisi | 31. 1. 2007 01:22

    zajímavé určitě vyzkouším, toto jídlo dělají u nís v asijském bistru.mňam

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Řezy s vaječným likérem
Řezy s vaječným likérem
21
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
Švédský koláč
Švédský koláč
Švejkův salát domácí
Švejkův salát domácí
Švestička v křupavé slanině
Švestička v křupavé slanině
Švestková bublanina se smetanovou polevou
Švestková bublanina se smetanovou…
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact