• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
Napište svůj komentář k receptu

Švei-ču-žou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 70
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Švei-ču-žou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      ks pórek nebo 0.25 hlávky zelí
    • 0,50
      šálek vývar silný
    • 2
      lžíce bílý vermut
    • feferonka kousek

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.
2
1/4 hrnku solamylu smícháme v misce se 2 lžícemi vody, vejcem a maso do směsi naložíme na 10-15 minut.
3
Plátky masa pak osmažíme ve woku nebo hlubší pánvi na několikrát tak, aby na dně vždy ležela jen jedna vrstva masa, jinak se nepropeče rychle.
4
Opečené maso odkládáme do misky. Na výpeku opečeme zelí nebo pórek nakrájené rovněž na malé čtverečky a když začne měknout zalijeme vývarem, který přivedeme do varu.
5
Přidáme všechno maso, vermut a soju a případně exotické koření, které máme máme rádi (zázvor, koření pěti vůní, citronovou trávu, sečuánský pepř).
6
Krátce povaříme a servírujeme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Šuei-ču-žou II.

Šuei-ču-žou II.

Vepřové plátky švej-ču-žou

Vepřové plátky švej-ču-žou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniel Macík | 15. 5. 2014 11:10

    Dá se také konzumovat s čerstvým hovnem uvařeným na měkko. Výborné! <3

  • olča | 30. 12. 2012 16:39

    já ho dělám jinak a je to vynikající.Na plátky nakrájím kýtu,plátky potřu plnotučnou hořčicí,poskládám do mísy.Udělám si marinádu ,2vejce,lžičku sladký papriky,lžičku pálivé papriky,lžičku soli,lžičku cukru,lžičku worcestru,lžičku kari,směs smíchám a naleju na plátky.Nechám 24hodin v teple uležet.Druhý den všechno promíchám a smažím na pánvi v rozpáleném oleji.Zkuste to,je to vynikající. :-)

  • gisi | 31. 1. 2007 01:22

    zajímavé určitě vyzkouším, toto jídlo dělají u nís v asijském bistru.mňam

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí na smetaně s ananasem

Kuřecí na smetaně s ananasem

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Smažený sýr v těstíčku

Smažený sýr v těstíčku

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Pečený čaj - hruškový

Pečený čaj - hruškový

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

112
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
57
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
45
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
43
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
41
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Šunkovo-sýrové karbanátky
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
Švédský koláč
Švédský koláč
Švejkův salát domácí
Švejkův salát domácí
Švestička v křupavé slanině
Švestička v křupavé slanině
Švestková bublanina se smetanovou polevou
Švestková bublanina se smetanovou…
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact