Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Boršč
Zakryté hovězí plátky
Náš domácí štrúdl
Dědovy pikantní brambůrky
Mandlový dort DIA
Velikonoční kopřivová nádivka
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Gratinované brambory (nejen) s…
Ovesné placičky s brokolicí
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek