Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Kotlety po čínsku
Papriky plněné hermelínem
Křenová pomazánka
Krachle z listového těsta
Rebarborový crumble se zakysanou…
Vaječné placičky se sýrem a šunkou
Italská polévka Minestrone Institutu…
(nejen) Hořčicové řízky
Podzimní salát Coleslaw
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem