Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Mrkvová oříšková bábovka
Kiwi řezy
Makronky se třemi náplněmi
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Jemný tvarohový krémovník
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Mrkvové šátečky s povidly
Meruňkové clafoutis
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem