Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Telecí řízky
Salát z čínského zelí
Bramborová polévka zimní
Rybí salát z králíka
Jablkový koláč se švestkami a…
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Celerový salát - zdravě a chutně
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Margot buchta z remosky
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek