Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Houskové knedlíky
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Měkké perníčky
Berlínské řezy II.
Kremeše s pudinkovým krémem
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Jablíčka v županu II.
Cuketová směs s uzeninou
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger