Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Majolková bábovka - ořechová
Jahodovo-tvarohová roláda
Těstoviny se žampiony ala pizza
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Super tenké těsto na pizzu
Čerstvé těstoviny s chřestem
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Babiččina bábovka (výborná)
Utopenci podle Gajzy
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky