Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Strouhaná tvarohová buchta
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Brokolicový salát s nivou II.
Banánovo-broskvové tiramisu
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Pohankový salát
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Tažený jablkový závin