Švédské masové kuličky
Sardelové chlebíčky
Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Cmunda na pekáči
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Zapečené brambory s brokolicí a…
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Čoko muffiny
Čerstvé těstoviny s chřestem
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Mřížkové koláčky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek