Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Vepřové na houbách
Vepřové kotlety v leču
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Domácí kachní paštika
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Cuketa se šunkou
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Cuketový salát s omáčkou z…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger