Chlebíčky (nejen) pro chlapy
Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja by som tú papriku iba blanšírovala. To úplne stačí.
Proč papriku vařit.Určitě by bylo jednodušší a pro zachování vitamínů i lepší,papriku podusit na cibulce a pak přidat vejce.
Já zeleninu nemíchám do vajec,ale syrovou jemně nakrájím a posypu topinku navrch.S kečupem to nemá chybu.
Králík po cikánsku
Zeleninová polévka s rýží
Cibulová marmeláda
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Brokolicovo-bramborové placičky
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Zeleninový salát s kuřecím masem
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Těstoviny s pancettou a hráškem
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka