Roštěnky mírně naklepeme a okraje nařízneme, aby se při dušení nekroutily. Roštěnky potřeme sardelovou pastou, lehce opepříme, obalíme v hladké mouce a osmahneme na rozehřátém másle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou rovněž osmahneme. Podlijeme vodou nebo vývarem a pozvolna dusíme doměkka. Krátce před dohotovením zalijeme kysanou smetanou a prohřejeme.
2
Do přecezené omáčky přidáme na plátky nakrájené okurky. Podáváme s opékanými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|11. 3. 2009 09:56
Já dělám občas závitky (z jakéhokoliv masa) plněné krabími tyčinkami.
Gábina H
|11. 3. 2009 09:44
Myslím, že to není nic neobvyklého. Naše mamka dává sardelovou pastu do ptáčků. Podobné kombinace např. zde http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JPDNCRQ9&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JPRRERG5&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNNQOMHNI5&id_kategorie=JNLMMNO3 http://recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JONNJSC3&id_kategorie=JNLMMNO3
marie nezlakova
|11. 3. 2009 07:53
Všechny ingredience používám.Ale tato kombinace mi nahnala husí kůži.Ráda bych ochutnala,ale odvahu vyzkoušet to,nemám.Máte někdo zkušennosti s touto kombinací:rybina s hovězím?Prosím podělte se se mnou.Třeba najdu odvahu.