Namočený hrách uvaříme, zvlášť vaříme kroupy s troškou kmína a soli a oleje - aby se nepřivařovaly. Na tuku a škvarcích osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, pak přidáme nakrájené párky nebo uzené maso. Vše potom promícháme s procezeným hrachem a kroupami. Pokud se nám zdá svarba příliš suchá, lze ji přimastit sádlem a znovu promíchat. Je moc dobrá se zelným salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
JANA ŠKORNIKOVÁ
|23. 6. 2010 14:30
dobrý den chci se jen zeptat jestli neznáte nějaký dobrý recept k hrachovým luskům?dá se k tomu udělat omáčka?napište děkuji?
Světlana
|5. 10. 2006 22:42
Jídlo, které daleko lépe chutná než zní recept. :-) A může klidně být i bez škvarků, jen potom chce výrazněji kořenit - dávám pepř, stroužek česneku, majoránku.
Hana Rožníčková
|5. 10. 2006 18:13
Toto jídlo mám moc ráda, s uzeným masem nemá chybu.