vepřová krkovice
možno kuřecí - co je doma, aby pokryly koláčový plech
cibule
česnek
eidam sýr
tatarská omáčka
koření
dle chuti (i podravka)
Postup přípravy receptu
1
Maso naskládáme na plech, posolíme, popeříme (nebo jen podravkujeme). Česnekem, nejlépe na plátky a cibulí, nakrájenou na plátky, úplně zakryjeme maso. Následně úplně zasypeme na hrubo strouhaným sýrem a zalejem tatarkou.
2
Pečeme, až je hotovo.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
IVANA SEDOVA
|29. 10. 2006 09:34
docela dost tučné,ale výborné,ještě lepší takhle nechat do druhého dne uležet a potom teprve upéct.krásně se proleží