• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Svačina chudého tkalce
Napište svůj komentář k receptu

Svačina chudého tkalce

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Svačina chudého tkalce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks palačinky
    • 4
      ks debrecínské párky
    • 4
      česnek paličky
    • 2
      plátek toastový chléb opečený
    • 5
      lžíce olivový olej
    • 5
      ks snitka petržele
    • 2
      ks lučina s pažitkou

Postup přípravy receptu

1
Česnek zbavíme slupky, ale jinak paličky ponecháme vcelku. Položíme paličky na alobal, přidáme stonky petržele, zakapeme 2 lžícemi oleje, zabalíme a dáme zapéct do trouby na 20 minut.
2
Opečený česnek sloupneme a spolu s nadrobeným chlebem, petrželí a zbytkem oleje rozmixujeme. Pak přidáme do lučiny a už jen vidličkou promícháme.
3
Usmažené palačinky rozkrojíme na půl. Debrecínské párky překrojíme na 2-3 kusy, uděláme do nich jemné zářezy a prudce osmahneme na oleji. Pak je zabalíme do palačinek (jako kornout).
4
Položíme do krabičky, vedle nandáme ochucenou směs, podáme manželovi a nevšímáme si jeho poznámky, že to vypadá na svačinu chudého tkalce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Špíz chudého rytíře

Špíz chudého rytíře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • patla | 24. 2. 2007 21:13

    No to mi připomíná, jak nám jednou v Krkonoších soudruzi naservírovali taky pokrm "chudých tkalců" vepřov stejk přes cel talíř s bramborákem.

  • Airan | 23. 2. 2007 13:19

    Holky, dekuji:-)) Zdenko, ty palicky jsou opecene, rozmixovane jsou jako maslo, nemusite se bat mnozstvi.

  • Zdeňka | 23. 2. 2007 12:57

    Airan,opravdu 4 paličky česneku,ne stroužky?Česnek je u nás hodně oblíbený,ale v tomto receptu se mi ho zdá opravdu moc.Děkuji.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2007 11:23

    Nááádhera :-))))) Kravské palačinky nám moc chutnaly, tak jich příště udělám víc, aby bylo i na tuhle dobrotu :-))

  • Ludmila Krutská | 23. 2. 2007 10:37

    Airan, bez Vašich úžasných komentářů by recepty nebyly to správné.Jen tak dál, vy dokážete nejen dobře uvařit ale i pobavit.

  • Di | 23. 2. 2007 10:00

    Airan, v jste fakt úžasná!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Lučina Olivový olej Palačinky Snitka petržele Toastový chléb
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Šumajstr

Šumajstr

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Tortelloni alla panna

Tortelloni alla panna

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

75
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
43
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
23
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Svačina chudého tkalce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact