• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Svačina chudého tkalce
Napište svůj komentář k receptu

Svačina chudého tkalce

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Svačina chudého tkalce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks palačinky
    • 4
      ks debrecínské párky
    • 4
      česnek paličky
    • 2
      plátek toastový chléb opečený
    • 5
      lžíce olivový olej
    • 5
      ks snitka petržele
    • 2
      ks lučina s pažitkou

Postup přípravy receptu

1
Česnek zbavíme slupky, ale jinak paličky ponecháme vcelku. Položíme paličky na alobal, přidáme stonky petržele, zakapeme 2 lžícemi oleje, zabalíme a dáme zapéct do trouby na 20 minut.
2
Opečený česnek sloupneme a spolu s nadrobeným chlebem, petrželí a zbytkem oleje rozmixujeme. Pak přidáme do lučiny a už jen vidličkou promícháme.
3
Usmažené palačinky rozkrojíme na půl. Debrecínské párky překrojíme na 2-3 kusy, uděláme do nich jemné zářezy a prudce osmahneme na oleji. Pak je zabalíme do palačinek (jako kornout).
4
Položíme do krabičky, vedle nandáme ochucenou směs, podáme manželovi a nevšímáme si jeho poznámky, že to vypadá na svačinu chudého tkalce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Špíz chudého rytíře

Špíz chudého rytíře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • patla | 24. 2. 2007 21:13

    No to mi připomíná, jak nám jednou v Krkonoších soudruzi naservírovali taky pokrm "chudých tkalců" vepřov stejk přes cel talíř s bramborákem.

  • Airan | 23. 2. 2007 13:19

    Holky, dekuji:-)) Zdenko, ty palicky jsou opecene, rozmixovane jsou jako maslo, nemusite se bat mnozstvi.

  • Zdeňka | 23. 2. 2007 12:57

    Airan,opravdu 4 paličky česneku,ne stroužky?Česnek je u nás hodně oblíbený,ale v tomto receptu se mi ho zdá opravdu moc.Děkuji.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2007 11:23

    Nááádhera :-))))) Kravské palačinky nám moc chutnaly, tak jich příště udělám víc, aby bylo i na tuhle dobrotu :-))

  • Ludmila Krutská | 23. 2. 2007 10:37

    Airan, bez Vašich úžasných komentářů by recepty nebyly to správné.Jen tak dál, vy dokážete nejen dobře uvařit ale i pobavit.

  • Di | 23. 2. 2007 10:00

    Airan, v jste fakt úžasná!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Lučina Olivový olej Palačinky Snitka petržele Toastový chléb
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Muffiny s lentilkami

Muffiny s lentilkami

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
16
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
15
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Svačina chudého tkalce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact