Veškeré ovoce důkladně omyjeme - kromě švestek, které můžeme nechat celé, vypeckujeme a rozložíme na sušící mřížku řeznou plochou vzhůru. Náročnost je lehká, zabere to jen 30 minut.
2
Ovoce necháme rozložené, dokud neuschne. Nebo použijeme sušičku na ovoce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika T.
|8. 9. 2007 09:35
Podle mně 30 minut trvá omytí a případné nakrájení ovoce.
Ivana Přikrylová
|23. 8. 2007 21:08
Jani a v čem to sušíte že je to takový fofr? Mě sušení v sušičce ovoce trvá několik hodin a sušení na slunci trvá několik dní. Za 30 minut to podle mě není možné usušit. Jestli se pletu tak mi prozraďte co je to za rychlosušičku. Díky
Hela -
|20. 8. 2007 13:05
To je teda recept. Jako fór drobrý ale jinak ... ?
Miluš
|20. 8. 2007 12:24
A co s tím dál ? Dá se do trouby sušit ?
Andra
|20. 8. 2007 12:18
No neviem... podľa môjho názoru ovocie musí byť sušené teplom z rúry alebo v sušičke ovocia, inak začne plesnivieť a hniť.