Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|20. 3. 2007 21:36
Nemajíc robot, strouhám na obečejném struhadle a suším na radiátoru od podzimu do jara, když mi něco zbyde v létě, suším na okně na slunci , a to bez soli. Na rozdíl od výše uvedeného receptu suším i mrkev, kedlubny (ty v menším množství, mají hodně vody), kapustu, brokolici, květák, prostě do základu celer-petržel-mrkev přistrouhám nebo přikrájím, co mi zrovna zbývá. Skvělé do polévek, omáček, zelninových a masových směsí, gulášů, určitě zlepší chuť , uvařené je to za chvilku a při delším vaření poslouží jako zahušťovadlo - a je to BEZ CHEMIE.
Jana Peková
|20. 3. 2007 14:15
Výborná. Už jsem dělala několikrát.
martina mesarosova
|16. 8. 2006 00:07
nadrcena zelenina vyschne krasne i na plechu na peceni venku na slunicku.dokonce rychleji jak v sušičce.nevahejte dokud je teplo.
Anonym
|8. 8. 2006 18:53
Já používám sušičku na ovoce,v plynové troubě jsem to nezkoušela,takže Vám neporadím,ale proč ne? Snad by to neměl být problém...
Maruš
|8. 8. 2006 14:54
Vždy jsem chtěla takovouto zeleninu vyzkoušet.Mám ale k dispozici jen plynovou troubu a tak nevím,jestli se mám do toho pouštět.Poradíte?Zeleninu ze zahrady vždy zpracuji do polévek tak,že steriluji směs zeleniny do bramboračky a dále mrazím v užším mikrotén.tlačenkovém sáčku nastrouhanou zeleninu i natě a pak si vždy kousek useknu.