• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Suprové jednoduché kremrole

autor: Wickoun
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 177
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • Těsto:
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      ks hera
    • 125
      ml smetana ke šlehání
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 280
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých krájíme 2 cm široké a cca 20 cm dlouhé pruhy. Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Pečeme v troubě do zlatova na cca 180-200 stupňů.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

2
**Náplň: ** Z bílků a cukru šleháme nad párou sníh, dokud nezhoustne a nezesklovatí.

RADA: Jak skladovat vejce?

3
Kremrole naplníme a pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ajssssa | 20. 3. 2021 07:10

    Vynikající. Peču často a vždy mají úspěch.

  • Istoma | 6. 1. 2019 10:25

    Už jsem je zkoušela 3 krát a jsou dokonale. Dnes se mi poprvé nepovedly, ale bylo spousta změn. Dva dny čekalo těsto v lednici a měla jsem nové trubičky po babičce které jsem potírala tukem. No příště snad budou zase skvělé

  • Marcela | 4. 12. 2016 13:29

    No ani bych nerekla, kremrole jsem nikdy nedelala, v CR jsem nepekla, momentalne ziju mimo CR, takze opravdu komentar JE na miste :) A navic nechapu, proc musite prudit....

  • maybe | 21. 10. 2015 20:46

    Božííí recept <3

  • Amatér | 20. 6. 2015 23:00

    V pečení jsem zelenáč, a tento recept je naprosto super! Těsto jednoduché a přitom výborné! Skvěle se sním pracuje :) i chutná, využila jsem ho jak na sladkou tak na slanou verzi kremrolí :) Moc děkuji za recept. :) ;-)

  • pošánka | 26. 9. 2014 21:30

    dala jsem na jednoduchost receptu. z casovych duvodu jsem nechala v lednici odlezet pres noc. druhy den se krasne valelo, nelepilo, velmi dobre se mi s testem pracovalo. vysledek byl vynikajici. vsem moc chutnalo.

  • Lenka | 28. 8. 2014 11:49

    Moc Vám děkuji za tento recept, kremrole jsou opravdu vynikající!! Všichni, kterým jsem dala ochutnat, si je pořád žádají :) Jednoduchá pochoutka, prostě paráda :))

  • Veronique | 27. 4. 2014 16:31

    Ale myslim, ze tohle jsou české stránky a ten, jsi žije v zahraničí moc dobre vi o co jde a vi, co tim nahradit. Tento komentář nebyl na míste, pardon!

  • Wickoun | 4. 3. 2014 18:21

    Myslim ze dva dny predem klidne muzete a ulozte je do krabice nekde do chodby.

  • Petra | 25. 1. 2014 17:46

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu upéct kremrole 2 dny před plněním? Nebudou tvrdé, bylo by lepší uskladnit je třeba v lednici? Mám moc pečení na 60, tak si musím některé věci udělat dříve. Kolik je cca kusů z jedné dávky. Díky za radu. Petra

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:51

    Jednoduché a vynikající, jen jsem je (s ohledem na chutě své rodiny) naplnila šlehačkou :) famozní!! děkuji

  • Míla | 10. 8. 2013 15:37

    Kremrole jsem přinesla na stůl a byl to fofr: Velká mňamka, všichni měli boule za ušima.Mám radost, že jsem získala dobrý recept- těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje.Autor(ka) receptu zasluhuje velkou 1 !!!

  • Hanka | 24. 4. 2013 01:09

    Kdyz uzivate nasinske suroviny jako HERA nekdo v Australii nebo Kanade nevi, co to je. Bylo by dobre dat i vseobecny nazev jako: tuk, maslo, margarin atd....pochopte, kremrole chutnaji na celem svete!

  • VOJTA SUMPERK | 12. 1. 2013 15:59

    Mezi svatkama jsem musel udelet jeste dve davky .RECEPT JE SSSSSSSSSSSUPER.VOJTA

  • Michaela | 22. 11. 2012 15:53

    Těsto je skvělé..jednoduché a moc dobré, krásně se s ním pracuje, vláčné a myslím, že univerzálně použitelné místo listového ( na šátečky nebo cokoli) ...doporučuji!!! <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Leden Pečení Děti Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hera Hladká mouka Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Rychlá broskvová buchta

Rychlá broskvová buchta

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Kynuté knedlíky plněné masem

Kynuté knedlíky plněné masem

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Superrychlý gyros
Superrychlý gyros
Supersušenky
Supersušenky
Supreme z perličky plněné mortadellou a mladým pecorinem
Supreme z perličky plněné mortadellou a…
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi pomazánka / salát
Surimi pomazánka / salát
Surimi salát se semolinovými těstovinami
Surimi salát se semolinovými těstovinami
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact