• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Suprové jednoduché kremrole

autor: Wickoun
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 150
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • Těsto:
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      ks hera
    • 125
      ml smetana ke šlehání
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 280
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých krájíme 2 cm široké a cca 20 cm dlouhé pruhy. Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Pečeme v troubě do zlatova na cca 180-200 stupňů.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

2
**Náplň: ** Z bílků a cukru šleháme nad párou sníh, dokud nezhoustne a nezesklovatí.

RADA: Jak skladovat vejce?

3
Kremrole naplníme a pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ajssssa | 20. 3. 2021 07:10

    Vynikající. Peču často a vždy mají úspěch.

  • Istoma | 6. 1. 2019 10:25

    Už jsem je zkoušela 3 krát a jsou dokonale. Dnes se mi poprvé nepovedly, ale bylo spousta změn. Dva dny čekalo těsto v lednici a měla jsem nové trubičky po babičce které jsem potírala tukem. No příště snad budou zase skvělé

  • Marcela | 4. 12. 2016 13:29

    No ani bych nerekla, kremrole jsem nikdy nedelala, v CR jsem nepekla, momentalne ziju mimo CR, takze opravdu komentar JE na miste :) A navic nechapu, proc musite prudit....

  • maybe | 21. 10. 2015 20:46

    Božííí recept <3

  • Amatér | 20. 6. 2015 23:00

    V pečení jsem zelenáč, a tento recept je naprosto super! Těsto jednoduché a přitom výborné! Skvěle se sním pracuje :) i chutná, využila jsem ho jak na sladkou tak na slanou verzi kremrolí :) Moc děkuji za recept. :) ;-)

  • pošánka | 26. 9. 2014 21:30

    dala jsem na jednoduchost receptu. z casovych duvodu jsem nechala v lednici odlezet pres noc. druhy den se krasne valelo, nelepilo, velmi dobre se mi s testem pracovalo. vysledek byl vynikajici. vsem moc chutnalo.

  • Lenka | 28. 8. 2014 11:49

    Moc Vám děkuji za tento recept, kremrole jsou opravdu vynikající!! Všichni, kterým jsem dala ochutnat, si je pořád žádají :) Jednoduchá pochoutka, prostě paráda :))

  • Veronique | 27. 4. 2014 16:31

    Ale myslim, ze tohle jsou české stránky a ten, jsi žije v zahraničí moc dobre vi o co jde a vi, co tim nahradit. Tento komentář nebyl na míste, pardon!

  • Wickoun | 4. 3. 2014 18:21

    Myslim ze dva dny predem klidne muzete a ulozte je do krabice nekde do chodby.

  • Petra | 25. 1. 2014 17:46

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu upéct kremrole 2 dny před plněním? Nebudou tvrdé, bylo by lepší uskladnit je třeba v lednici? Mám moc pečení na 60, tak si musím některé věci udělat dříve. Kolik je cca kusů z jedné dávky. Díky za radu. Petra

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:51

    Jednoduché a vynikající, jen jsem je (s ohledem na chutě své rodiny) naplnila šlehačkou :) famozní!! děkuji

  • Míla | 10. 8. 2013 15:37

    Kremrole jsem přinesla na stůl a byl to fofr: Velká mňamka, všichni měli boule za ušima.Mám radost, že jsem získala dobrý recept- těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje.Autor(ka) receptu zasluhuje velkou 1 !!!

  • Hanka | 24. 4. 2013 01:09

    Kdyz uzivate nasinske suroviny jako HERA nekdo v Australii nebo Kanade nevi, co to je. Bylo by dobre dat i vseobecny nazev jako: tuk, maslo, margarin atd....pochopte, kremrole chutnaji na celem svete!

  • VOJTA SUMPERK | 12. 1. 2013 15:59

    Mezi svatkama jsem musel udelet jeste dve davky .RECEPT JE SSSSSSSSSSSUPER.VOJTA

  • Michaela | 22. 11. 2012 15:53

    Těsto je skvělé..jednoduché a moc dobré, krásně se s ním pracuje, vláčné a myslím, že univerzálně použitelné místo listového ( na šátečky nebo cokoli) ...doporučuji!!! <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Leden Pečení Děti Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hera Hladká mouka Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový likér

Malinový likér

Šlehačková sekaná

Šlehačková sekaná

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Chléb

Chléb

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Kávovo-ořechová roláda

Kávovo-ořechová roláda

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

208
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
82
Lamington
Lamington
66
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Rihanna potřetí mámou! Porod tajila skoro dva týdny

Rihanna potřetí mámou! Porod tajila skoro dva týdny

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Superrychlý gyros
Superrychlý gyros
Supersušenky
Supersušenky
Supreme z perličky plněné mortadellou a mladým pecorinem
Supreme z perličky plněné mortadellou a…
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi pomazánka / salát
Surimi pomazánka / salát
Surimi salát se semolinovými těstovinami
Surimi salát se semolinovými těstovinami
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact