Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých krájíme 2 cm široké a cca 20 cm dlouhé pruhy. Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Pečeme v troubě do zlatova na cca 180-200 stupňů.
Už jsem je zkoušela 3 krát a jsou dokonale. Dnes se mi poprvé nepovedly, ale bylo spousta změn. Dva dny čekalo těsto v lednici a měla jsem nové trubičky po babičce které jsem potírala tukem. No příště snad budou zase skvělé
Marcela
|4. 12. 2016 13:29
No ani bych nerekla, kremrole jsem nikdy nedelala, v CR jsem nepekla, momentalne ziju mimo CR, takze opravdu komentar JE na miste
A navic nechapu, proc musite prudit....
maybe
|21. 10. 2015 20:46
Božííí recept <3
Amatér
|20. 6. 2015 23:00
V pečení jsem zelenáč, a tento recept je naprosto super! Těsto jednoduché a přitom výborné! Skvěle se sním pracuje i chutná, využila jsem ho jak na sladkou tak na slanou verzi kremrolí
Moc děkuji za recept. ;-)
pošánka
|26. 9. 2014 21:30
dala jsem na jednoduchost receptu. z casovych duvodu jsem nechala v lednici odlezet pres noc. druhy den se krasne valelo, nelepilo, velmi dobre se mi s testem pracovalo. vysledek byl vynikajici. vsem moc chutnalo.
Lenka
|28. 8. 2014 11:49
Moc Vám děkuji za tento recept, kremrole jsou opravdu vynikající!! Všichni, kterým jsem dala ochutnat, si je pořád žádají Jednoduchá pochoutka, prostě paráda )
Veronique
|27. 4. 2014 16:31
Ale myslim, ze tohle jsou české stránky a ten, jsi žije v zahraničí moc dobre vi o co jde a vi, co tim nahradit. Tento komentář nebyl na míste, pardon!
Myslim ze dva dny predem klidne muzete a ulozte je do krabice nekde do chodby.
Petra
|25. 1. 2014 17:46
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu upéct kremrole 2 dny před plněním? Nebudou tvrdé, bylo by lepší uskladnit je třeba v lednici? Mám moc pečení na 60, tak si musím některé věci udělat dříve. Kolik je cca kusů z jedné dávky. Díky za radu. Petra
Jednoduché a vynikající, jen jsem je (s ohledem na chutě své rodiny) naplnila šlehačkou famozní!! děkuji
Míla
|10. 8. 2013 15:37
Kremrole jsem přinesla na stůl a byl to fofr: Velká mňamka, všichni měli boule za ušima.Mám radost, že jsem získala dobrý recept- těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje.Autor(ka) receptu zasluhuje velkou 1 !!!
Hanka
|24. 4. 2013 01:09
Kdyz uzivate nasinske suroviny jako HERA nekdo v Australii nebo Kanade nevi, co to je. Bylo by dobre dat i vseobecny nazev jako: tuk, maslo, margarin atd....pochopte, kremrole chutnaji na celem svete!
VOJTA SUMPERK
|12. 1. 2013 15:59
Mezi svatkama jsem musel udelet jeste dve davky .RECEPT JE SSSSSSSSSSSUPER.VOJTA
Michaela
|22. 11. 2012 15:53
Těsto je skvělé..jednoduché a moc dobré, krásně se s ním pracuje, vláčné a myslím, že univerzálně použitelné místo listového ( na šátečky nebo cokoli) ...doporučuji!!! <3