Na struhadle nahrubo nastrouháme mrkve, smícháme je se 2 lžícemi tatarky (podle chuti i méně nebo více) tak, aby se mrkev s tatarskou omáčkou spojila v jakoby pomazánku.
2
Krajíce chlebu potřeme česnekem a dáme smažit, poté je směsí potřeme.
3
Poznámka: ingredience na první pohled vypadají, že k sobé nepatři, ale vyzkoušejte, je to výborné, především jako snídaně :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kristýna Nováková
|8. 10. 2008 14:07
Pardon, samozřejmě, česnek až na usmažené topinky, omlouvám se, psala jsem to ve spěchu :-)
Di -
|4. 10. 2008 07:04
Řešení je prý nepoužívat "klíček", střed česneku. Já bych zase pro lidi s choulostivým zažíváním nekombinovala smažené topinky s česnekem a majonézu, to by nemuselo dopadnout dobře, i když komabinace je lákavá. Řešením by možná byla topinka nasucho nebo čerstvé pečivo.
Jana Wernischova
|4. 10. 2008 01:13
No já taky potírám topinky česnekem až po usmažení, ale vím že jsou lidi, kteří "syrový" česnek nemůžou a tohle je třeba řešení.....
Ivana Přikrylová
|3. 10. 2008 15:52
Není lepší první usmažit topinky a ty pak potřít česnekem? Když se potřou předem, tak se může česnek pálit.