Docela dobre,ale opakovat asi nebudeme.
Určitě to vyzkouším.Ještě bych to vylepšila tím, že bych společně s kuřetem pekla v jednom pekáči i na kostky nakrájené brambory. Pak je oběd ještě rychlejší.
Upečeno výtečné ,křehké a rychlé.S bramborovou kaší.Ten sosík je mňam.
Trochu jsem to čekala, tak to zkusím v létě na gril.Výborná změna marinády .
Pro paní Svitákovou.Grilujeme tak kuřecí prsíčka, nebo vepřové bez alobalu.
Jogurtovou marinádu používám velmi často. Na kuřecí i vepřové řízky je skvělá. Já do ní přidávám ještě trochu olivového oleje. Koření použiju to co mě zrovna napadne. Dobrá je kominace pepř, čili, česnek nebo tymián, pepř a nebo stačí jen vegeta.
Dělám to samé jako p.Jana a je to opravdu perfektní.Doporučuji.Včera jsem kuře naložila podle p.Radvana a zítra upeču.Dám vědět.A na grilu, jak píše p.Kateřina,to může být také dobré.Griluje se to tak jak je nebo v alobalu?
Takhle naložené maso je super i v létě na grilování.
Recept me velmi zaujal. Zatim jsem pri peceni pouzivala pouze smetanu, jogurtu jsem se obavala, ze maso bude moc kysele. Rozhodne to nekdy zkusim. Ty feferonky byli susene nebo cerstve?
Dělám podobně kuřecí řízky, dávám do jogurtu smíchaného s kořením (grilovací,vegeta)+jedním vejcem(už nesolit).Nechám 1 den uležet.Pak obalím ve strouhance a smažím.Je to opravdu dobré.
Pro paní Hanu: jogurtu se nebojte, v Asii a na Balkáně se používá v kombinaci s masem zcela běžně a jistě víte, že tamní kuchyně je vyhlášená. Jogurt ( a hlavně kyseliny v něm obsažené )totiž to maso naloží, takže je pak křehoučké. A zdravější:-)
Už jsem dělal ohnivé kuře (Pákistán) s jogurtem,taky recept z kuchařky on-line. Super!!!
Feferonky pálivé nebo jemné? Fakt je to dobrý? Nedokážu si tam představit ten jogurt. Nemá to pak divnou chuť? Dá se to k něčemu přirovnat?