Tvaroh a majolku rozšleháme metličkou do hustého jemného krému. Vmícháme pomerančovou šťávu, strouhané jablko a křen. Pokud potřebuje přisolit, přisolíme. Nanášíme na šunku a srolujeme. Zdobíme kopečkem krému a měsíčkem pomeranče.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
masterchef
|3. 10. 2016 16:53
Recept mi připomíná pohádku „Jak pejsek s kočičkou pekli dort“
Autor udělal recept na jablka s křenem a k tomu napácal ještě majonézu, tvaroh a naplnil touto šlichtičkou šunku. Tohle nemá s vařením nic společného, tady se nahodile smíchají ingredience v domnění, že by se to k sobě mohlo hodit, nehodí, jablka tam nemají co dělat, zvlášť když za chvíli v tom „krému“začnou hnědnout, připomíná to hnus. Jablka max. na ozdobení, do krému nepatří!
SUPER, hledala až našla, ale přesně tak, znám to se šlehačkou, zkusím a uvidím:-)
Di
|26. 1. 2006 08:44
Také to mám ráda. Smíchat do náplně jde i pomazánkové máslo (obyčejné nebo křenové - je jemné) nebo žervé. Ananas na ozdobu je dobrá nápad,já jsem dosud používala spíše citrusy nebo okurčičku.
Tereza Jarčušková
|26. 1. 2006 08:32
Ten ananás je dobrý nápad.
Jana Han
|25. 1. 2006 19:35
Take delam neco podobneho. Pouzivam Lucinu smichanou s trochou slehacky, sul, strouhany kren. Stocim do rolky a na kazdou davam cepici z uslehane neslazene slehacky a kousek kompotovaneho ananasu. Je to vyborne jako predkrm pro slavnostni jidlo. Vyzkousim tuto variantu - urcite bude vynikajici.
Tereza Jarčušková
|25. 1. 2006 11:43
Robím niečo podobné, ale namiesto majolky dávam dobre vyšľahanú šľahačku. Doporučujem, je to výborný recept.