Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Bezinková šťáva II.
Vynikající pomazánka z nivy
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Maďarská rybí polévka
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Adžika masovo-zeleninové ragú
Lehká tvarohová bublanina
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek