Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Poleva z "ledových kaštanů"
Velikonoční mazanec
Maso na houbách babičky Aničky
Jiříkův biskupský chlebíček
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Jahodová polévka mléčná
Skrytý banánový koláč
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Chřest s bešamelovou omáčkou
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky