Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Vepřové s cibulí na černém pivu
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Košíčky s ořechovou náplní
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Afrika řezy
Chlebové "lasagne"
Bylinková žebírka na pivu
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem