Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Pikantní fazolová polévka
Rumové kuličky II.
Brokolicová polévka s brambory
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Brokolicová žemlovka
Španělské „španělské ptáčky“…
Red velvet cupcakes
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Halali-smetanová omáčka po našem
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou