Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Mleté maso s kysaným zelím
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Pudinková bábovka II.
Tetino maso
Obložený rohlíkový koláč
Míchaná vejce s droždím
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem