Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Špagety zapečené se zeleninou
Pomazánka z Romadúru II.
Indiánky
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Hranolky z kapra
Drobenkový mazanec (bochánek)
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Kuřecí nudličky v tempuře
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky