Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Lívanečky s jablky
Brokolicové těstoviny
Hrách a kroupy
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Kávový korpus
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek