Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Marinovaná vepřová kýta
Makovec bez vajec II.
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Jogurtová bábovka s pudinkem
Meruňkový závin
Čokoládové suflé
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Kuřecí se smetanou a špenátem
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli