Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Kuřecí satay
Bulharský salát
Hermelínový salát
Lívance II.
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Kapustová polévka s bramborem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Patizonové nudličky s masem
Borůvkové lívanečky
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem