Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Dušené vepřové na provensálském koření
Margotkové řezy
Cibulová pizza z listového těsta
Kuřecí prsa na citronu
Barevné pomazánky - Brokolicová
Špagety z pánve
Syrečková pomazánka II.
Patizonová směs - bezmasá
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Plněné batáty
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink