Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Frankfurtská polévka
Steak Diane
Mrkvovo-kedlubnové placky
Thajská kuřecí polévka s houbami
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Květáková polévka s kořenovou…
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…