Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Vepřová kýta Ježibaba
Uhlířina II.
Cookies z ovesných vloček
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Croissanty s čokoládou
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Listové šátečky (závin) se špenátem
Vrstvený koláč
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree