Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Plněná sekaná pečeně
Burisony v karamelu
Muffiny z žitné mouky
Tvarohový švestkový koláč
Žemlovka s tvarohem a jablky
Smažený tvarůžek v hermelínu
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Kořeněný patizon v těstíčku
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci