Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Tvarohový závin
Plněný hermelín II.
Jemné kuřecí závitky
Zeleninová polévka s pohankou
Kuřecí směs v bramborové kaši
Krůtí guláš s těstovinami
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Česneková polévka (česnečka) s…
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…