Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Kotlety na smetaně II.
Norská rybí polévka
Papriková pomazánka II.
Čínská rýže
Cibulová pizza z listového těsta
Dortíčky se šlehačkou
Rychlovka čína
Gulášová polévka s mrkví
Paštika z uzeného lososa
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…