Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Kuře s paprikou a olivami
Vepřové plátky pana nadlesního
Grilovací marináda I.
Čočková polévka z komentářů
Treska na gril
Srnčí maso na smetaně
Bůčková roláda se špekem
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou