Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Švestkový koláč
Velikonoční beránek z tvarohového…
Zelňačka s mletým masem
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Salát ze zelených fazolek
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Těstoviny s houbovou smaženicí
Španělské „španělské ptáčky“…
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree