Plátky šunky rozložíme, aby se mírně překrývaly, potřeme náplní, poklademe plátky sýra, dáme znovu náplň a zbylou šunku. Stočíme roládu, dáme do alobalu a necháme vychladit a ztuhnout. Krájíme na plátky šikmo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|5. 1. 2014 14:59
Je výborná!! Můžu jen doporučit! ;-) :-) :-)
adri
|31. 3. 2008 13:45
Je to výborné a lepší nechat den v lednici.
Hanka
|24. 1. 2007 19:28
Udělala jsem ji na oslavu a byla opravdu výýýborná! Jen jsem si tu náplň zpestřila nadrobno nakrájenou kápií a petrželkou. Ale mohu opravdu doporučit i příprava je poměrně rychlá, ač se to nezdá...
Anonym
|8. 3. 2006 13:18
A dáváte tu šunku i nad sebe, nebo jen vedle sebe aby se překrývala? A ty ingredience smícháte dohromady?Aby to nebylo moc tenké
Lucka N.
|18. 1. 2006 12:36
Výborné!! Zkoušela jsem minulý víkend na rodinnou oslavu a mělo to velký úspěch, vypadá to hezky a skvěle to chutná, jen se po tom zaprášilo.
Anonym
|16. 3. 2005 10:19
Prosím Vás, kolik je té Lučiny v gramech?Mám 200 g vaničku a zdá se mi to moc. Děkuji, Lenka
Jarka L.
|7. 2. 2005 10:08
Do náplně jsem přidala třený česnek se solí pro ostřejší chuť a nadrobno pokrájenou červenou kapii pro "křupnutí". Vše vypadalo a chutnalo skvěle! U hostů jsem sklidila úspěch. Určitě zopakuji.
Lenka
|24. 5. 2004 21:23
Velmi chutné, nenáročné na čas a dovednosti.Ta náplň si přímo říká o něco zeleného - petrželka,pažitka apod. Vitamínů není nikdy dost !