Do změklého másla postupně vmícháme smetanu a ušleháme hladkou pěnu. Osolíme ji, opepříme, přidáme jemně rozemletou šunku, papriku a dobře rozmícháme. Pěnu podáváme s jemným pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milly
|3. 1. 2015 11:09
Stačí vám bohatě ricota ,šunka a trochu másla aby vám to ztuhlo a bude dokonalá
pan Hämbelt
|5. 2. 2014 13:01
Vubec tam nemusi prijit zadne maslo idealni je vlke baleni luciny,idealni je 30% smetana, 20 deka 90% sunky,lzice plnotucny horccice,pepř,sůl, 100 g sunky rozslehat s horccici lucinou a troskou 30 % smetany.
Monika
|15. 1. 2014 21:45
Prosím Vás... ten poměr šunky, másla a smetany je naprosto nesmyslný. Dejte jen 3 lžíce másla a trošičku smetany.. klasickou sladkou na šlehání a dělejte to tyčovým mixérem v hluboké nádobě. Určitě se Vám povede.
Dobrý den, prosím o radu, pěna se mi vůbec nevyvedla, a to hned v začátku - změklé máslo jsem zašlehávala se studenou smetanou na šlehání, kterou jsem postupně přilévala, ale smetana se mi de facto okamžitě srážela na máslo, vůbec nedošlo k nějakému našlehání... prostě jsem z toho měla obrovskou hroudu másla... - toho původního spolu s tím přešlehaným. nevíte, kde se stala chyba? Dnes bych to chtěla zkusit znovu, ale nejsem si jistá, co přesně mám na postupu změnit, aby se to tentokrát povedlo...
Klárka
|31. 12. 2012 10:34
Prosím, prosím, smetana má býti jaká? Zakysaná, ke šlehání či ještě jiná? Děkuji předem, Klárka
Viera
|18. 11. 2007 07:03
Prosim o radu.Aka smotana?Sladka,alebo kysela?Dakujem