Stačí vám bohatě ricota ,šunka a trochu másla aby vám to ztuhlo a bude dokonalá
Vubec tam nemusi prijit zadne maslo idealni je vlke baleni luciny,idealni je 30% smetana, 20 deka 90% sunky,lzice plnotucny horccice,pepř,sůl, 100 g sunky rozslehat s horccici lucinou a troskou 30 % smetany.
Prosím Vás... ten poměr šunky, másla a smetany je naprosto nesmyslný. Dejte jen 3 lžíce másla a trošičku smetany.. klasickou sladkou na šlehání a dělejte to tyčovým mixérem v hluboké nádobě. Určitě se Vám povede.
Dvakrát jsem to zkoušela, dvakrát se mi to nepovedlo - ušlehat máslo se smetanou. Musí tu chybět nějaká informace - o druhu smetany, teplotě, nevím...
Dobrý den, prosím o radu, pěna se mi vůbec nevyvedla, a to hned v začátku - změklé máslo jsem zašlehávala se studenou smetanou na šlehání, kterou jsem postupně přilévala, ale smetana se mi de facto okamžitě srážela na máslo, vůbec nedošlo k nějakému našlehání... prostě jsem z toho měla obrovskou hroudu másla... - toho původního spolu s tím přešlehaným. nevíte, kde se stala chyba? Dnes bych to chtěla zkusit znovu, ale nejsem si jistá, co přesně mám na postupu změnit, aby se to tentokrát povedlo...
Prosím, prosím, smetana má býti jaká? Zakysaná, ke šlehání či ještě jiná? Děkuji předem, Klárka
Prosim o radu.Aka smotana?Sladka,alebo kysela?Dakujem