• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sumeček Pangasius pečený v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Sumeček Pangasius pečený v alobalu

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sumeček Pangasius pečený v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety (nebo z jiné ryby)
    • olivový olej
    • česnek
    • pepř mletý
    • citron
    • petrželka
    • alobal
  • Omáčka
    • jogurt
    • ochucená majonéza trochu (např. Hellmans)
    • sůl
    • zázvor
    • kari
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Větší pláty alobalu pomažeme olejem. Na každý položíme osolenou porci ryby, kterou opepříme a posypeme drceným česnekem (stroužky rozmáčkneme plochou stranou nože a pak ještě trochu nakrájíme). Navrch položíme vždy 2 kolečka citrónu i s kůrou a snítku petržele.
2
Balíčky uzavřeme, položíme na plech a pečeme v rozehřáté troubě cca 20 minut. Pokud je vložíme na suchý plech, ryba bude zezdola trochu opečená. Podlijeme-li baličky, pustí ryba více šťávy, ale já doporučuji raději první způsob.
3
Suroviny na omáčku smícháme a lehce vychladíme.
4
Podáváme s brambory, bramborovou kaší apod.
5
Převzato z TV Paprika.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sumeček

Sumeček

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dáša | 2. 6. 2012 11:56

    Já pagase vždy chvilku peču,potom sliju vodu která se vypekla a peču dál.Posypu sýrem, podliji smetanou a do smetany přidám od maggi Harmonii chuti.Recept mám ze školní jídelny.

  • Michal Vittek | 14. 4. 2011 21:09

    Moc jsme si pochutnali.

  • Katka A. | 12. 8. 2009 18:23

    Já ho měla vždycky dobrého a ani ne blátivého. Vždycky, hlavně před smažením, nechám rybu uplně rozmrznout a pak jí ještě pořádně vysuším. Že by byla zase suchá se vůbec nebojím, protože Pangas je vodnatý doopravdy hodně a vždy tam nějaká ta voda zbyde. Myslím, že když uděláte tohle, nebudete ho mít blátivého a určitě si pošušňáte :-)

  • Eva Přecechtělová | 5. 3. 2008 08:23

    Tak ten co jsem koupila já, byl bílý zmrazený, necítil blátem, ale po usmažení maso bylo jako bláto a vůbec nebylo chutné. Celé rozpatlané a plné vody. Zakapala jsem citronem atd., ale nepomohlo. Připadlo mi to jako by to bylo z jiné ryby.

  • Hana Rožníčková | 4. 3. 2008 18:20

    Já si kupuju ryby jen v Makru a to zásadně chlazené, a nikdy jsem s nějakou pachutí neměla problém. Pangas je výborná ryba bez kostí.

  • Di | 4. 3. 2008 16:42

    Tak to jsem nevěděla, vždycky jsem měla jenom bílého. Nikdy nebyl jako bláto a nikdy neměl žádné pachutě. Pokaždé byl skvělý!

  • Zuzana Šindlerová | 4. 3. 2008 12:32

    Pangasia je několik druhů, z nichž bílý je nejvíc kvalitní, růžový už méně. Ještě je jeden druh, jak mi vysvětlovat dealer mraženého zboží, ale opravdu si nevzpomenu jaký, snad žlutý. Kupuji pokaždé bílého a je opravdu výborný.

  • Marie | 3. 3. 2008 21:53

    Děkuji za rady, snad najdu odvahu ještě jednou vyzkoušet !!!!!!!!

  • Andra | 3. 3. 2008 18:03

    Tuto rybu kupujem dost casto a tiez sa mi uz stalo, ze mala podobnu pachut. Zrejme zije v bahnistom prostredi. Navrhla by som pred pouzitim namocit do mlieka a potom pokvapkat citronovou stavou ako uvadza Di.

  • Di | 3. 3. 2008 13:51

    Já kupuji pouze zmrazenéhoi a žádné problémy nemám. Zkuste pokapat maso před obalením citrónem, zpevní se.

  • Gábina H | 3. 3. 2008 12:24

    Taky jsem jednou koupila sumečka, který měl tučné kraje. To nám také nechutnalo, jinak je ok

  • Eva Přecechtělová | 3. 3. 2008 11:19

    Mám podobnou zkušenost. Pangasia jsem koupila baleného na Kauflandu a udělala ho zapečeného a byl výborný. Minulý týden jsem koupila v jednom obchodě slevněného, volně váženého, dělala jsem také smaženého a byl jak bláto a vůbec nám nechutnal.

  • Marie | 2. 3. 2008 22:21

    Mám dotaz, již dvakrát jsem koupila mražené filety sumečka pangasia a vždy chutnaly trochu po bahně, čtu chválu na tuto rybu a nevím kde dělám chybu. Nám vůbec nechutná a to pevné maso bylo pěkné bláto. Rybu jsem nechala rozmrznout a okořenila, obalila v trojbalu. Prosím poraďte !!!!

  • Alf | 12. 2. 2008 13:26

    Super... ten sós je úžasný, moc chutnalo...

  • Jitřenka Němcová | 13. 1. 2008 08:19

    Vařila jsem včera k obědu. Manželovi jsem tam dala česnek,sobě jenom ten citron a můžu říct, že to bylo svělé! Pangasius je výborná rybička, má pevné, ale velice jemné maso a během pečení se krásně prosytil vůní citronu. K tomu jsem v páře uvařila brokolici a baby karotky. Výborný dietní povánoční oběd. Dávám 1.

  • Di | 11. 1. 2008 10:08

    Raději rozmrznout, alespoň trochu, aby zbytečně nepustila hodně vody.

  • Gábina H | 11. 1. 2008 08:57

    Di, necháváte rybu rozmrznout, nebo se dá použít i mražená?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Citron Jogurt Kari Ochucená majonéza Olivový olej Pangasius Pepř mletý Petrželka Sůl Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Jahodová limonáda

Jahodová limonáda

Bochánky z odpalovaného těsta

Bochánky z odpalovaného těsta

Suši s rybou a zeleninou

Suši s rybou a zeleninou

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Doporučujeme

30 minut
Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

13
Polévka z pečeného květáku
Polévka z pečeného…
13
Tandoori masové nudličky - minutka
Tandoori masové nudličky…
13
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
9
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.

Zajímavé články

Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
AHA.cz Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Kapela Lucie chystá narozeninové turné: Pro velký zájem přidává další termín

Kapela Lucie chystá narozeninové turné: Pro velký zájem přidává další termín

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

  • Recepty.cz
  • Sumeček Pangasius pečený v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact