Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miroslava Kvasničková
|21. 8. 2008 14:20
Dnes jsem vyzkoušela daný recept. Kari zcela pohřbilo chuť ryby a sýr ve spojení se strouhankou do sebe nasákl nepředstavitelné množství oleje. Jako rodina máme tuto rybu rádi, ale v této úpravě - už nikdy.
Alena V.
|7. 10. 2007 08:58
Vážená paní,zda obalujete filety příbo nebo až po rozmražení.Do obalu nedáváte vajíčko ?
Máří
|20. 4. 2007 11:38
Máte pravdu všichni :-))) Pangasius je v přírodě dravec dorůstající až 3 m. Na naše stoly se dostávají farmově chované ryby ve stáří 1 rok - to mají těch 30-40 cm. Více například na http://forum.kulinarskadilna.cz/read.php?6,28,28
Alena
|19. 4. 2007 18:00
Zdravím. Moc ráda bych věděla, jak to tedy s tím sumečkem je. Ja bydlím v Portugalsku a taky tady nemáme nij co by bylo tomuhle (25-30 cm/pangasius) podobné. Možná může poradit Kuchařka on-line. Jinak děkuji za zajímavý recept. Uz jsem zkousela jen místo sumečka jsem použila Doradu.Moooc dobré, ještš jednou díky.
zita matejkova
|17. 3. 2007 02:25
Já se taky nezlobím a zdravím do Španělska,které mám moc ráda a prakticky každý rok tam jezdím.
Patricie
|16. 3. 2007 19:02
Pani Matejková, já písu ze Spanelska. Pod jménem Pangasius je jenom tahle obrovská a velice nebezpecná ryba zijíci v rece Mekong ve Vietnamu a Kambodzi. A ty susené návnady jsou krevety a pod.Vubec se nezlobím a dekuji.
zita matejkova
|16. 3. 2007 02:47
Sumečka mají mraženého i chlazeného běžně v supermarketech.Kupuji ho dost často, rozhodně není sušený, zato je výborný. Nezlobte se ,ale asi jste získala mylné informace. Celé filety mají okolo 25-30 cm, země původu Vietnam. Vytáhla jsem ho z mrazáku, abych se přesvědčila.
Patricie
|9. 3. 2007 23:20
Informace mluví o velice nebezpečné “potvoře” 2,5-3 metry dlouhé v řece Mekong (Vietnam). K nám se mražené ryby z Asie nedovážejí, jenom některé mořské potvory, hlavně sušené, jako návnady pro rybáře.
zita matejkova
|8. 3. 2007 23:42
Možná ho znáte pod názvem Pangasius, tak se jmenuje.Je opravdu moc dobrý.
Patricie
|8. 3. 2007 18:52
My bydlíme u moře (mám na mysli stát). Sumeček je tady neznámy. Kupujeme (a jíme) ryby víckrát do týdne; kosti nejsou žádnym problémem. V obchodě vám všechny odstraní.
Kejty
|8. 3. 2007 10:03
Filé ze sumečka je nejlepší, jaké jsem kdy jedla a opravdu bez kostí, takže vhodné i pro děti. Je trochu dražší, ale ta kvalita za to stojí.